Somio la pintura i després pinto el somni  -Vincent Van Gogh-
La meva passió per la fotografia ve de lluny, des de la primera càmera, una Yashica Minister D que em va regalar el meu pare als 7 anys. Entenc la fotografia com una recerca constant de nous llenguatges, explorant nous camins i mirades, utilitzant la tecnologia disponible avui en dia al servei de l'art, basculant entre la fotografia, la pintura i l'art digital.

He realitzat diverses exposicions i formo part del Grup Art Polièdric des dels seus inicis, produint la sèrie de fotografies de Les Dents del Gat, inspirada en poemes de Nati Soler, la sèrie La roda del temps de Salvador Espriu i la de Pau Casals i la pau. He fet fotografies de diverses obres d'art per catàlegs i llibres, i treballo en la restauració digital de negatius de vidre, reproducció de pergamins, manuscrits i llibres antics a l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès. He editat i dissenyat diverses portades de CD, d'edicions musicals i pòsters. Darrerament estic explorant les possibilitats de la fotografia d'arquitectura.

Per qualsevol informació addicional no dubtis contactar amb mi.
Gràcies per ser aquí.
Enviar/Send
Thank you! Merci! Gràcies! Gracias!
Informació sobre copyright i drets de propietat

Les fotografies, textos i altres continguts d'aquest lloc web estàn protegits per la llei. Així mateix tots estan protegits per la Propietat Intel·lectual de Catalunya.
L'usuari només pot veure les fotografies, textos i altres continguts i de cap manera pot copiar, imprimir o guardar-los als seus dispositius.
L'us dels continguts d'aquesta web amb propòsits comercials queda prohibit sense l'autorització expressa de Linus Urpí. També queda prohibida la modificació o alteració dels continguts que hi apareixen.
No es permet copiar continguts d'aquesta web per la seva reproducció electrònica o online sense una autorització expressa de l'autor.
Està permès enllaçar qualsevol pàgina d'aquesta web sense sol·licitar permís. L'usuari ha de saber que entra a linusurpi.com, i ho té que veure al seu navegador.
La pàgina linusurpi.com pot canviar el seu disseny i contingut sempre que vulgui i sense previ avís.
Linus Urpí es reserva l'exercici d'accions legals, civils i penals, que es poden realitzar per l'incumpliment dels seus drets de propietat sobre la web linusurpi.com
Back to Top